Ν.Ζιάγκος: «Έχω πάει με 3.800 γυναίκες – Έρχονταν στη μονοκατοικία που νοίκιαζα 20-20 και γίνονταν… όργια»

«Έχω κόψει το σεξ συνειδητά εδώ και ενάμιση χρόνο - Ήθελα να μαζευτώ πνευματικά και αυτό το λέω σαν γκουρού του σεξ»

Ν.Ζιάγκος: «Έχω πάει με 3.800 γυναίκες – Έρχονταν στη μονοκατοικία που νοίκιαζα 20-20 και γίνονταν… όργια»

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, δήλωσε μεταξύ άλλων πως έχει πάει με 3.800 γυναίκες, ενώ αστειεύτηκε πως δεν κατάφερε να πάρει την «πρωτιά» από τον Σπαλιάρα.

«Βάσει υπολογισμών, στα 37-39 μου χρόνια, είχα πάει με 3.200 γυναίκες. Μετά έγινα πιο επιλεκτικός, οπότε το πολύ να έχω πάει με 3.800. Με έχει φάει για 200 ο Σπαλιάρας. Αυτά δεν τα λέω εγώ, οι φίλοι μου έχουν κάνει τους υπολογισμούς», είπε χαρακτηριστικά.

«Στη μονοκατοικία που νοίκιαζα με φίλους, έρχονταν οι γυναίκες 20-20 και γίνονταν… όργια. Μέχρι που βαρούσαμε τα τηλέφωνα, επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε άλλο σεξ και το σκάγαμε από την πίσω πόρτα και φεύγαμε.

Όσο εντυπωσιακό και αν φαίνεται, από όλα αυτά μένουν πέντε πράγματα, οι πλάκες και τα γέλια με τους φίλους, παρά το σεξ. Εδώ μου έκαναν πρόταση να κάνω ταινία πορνό και αρνήθηκα», συμπλήρωσε.

Όσο για το μεγαλύτερο διάστημα που απείχε από το ερωτικό κομμάτι, ανέφερε: «Τώρα πια έχω γίνει επιλεκτικός. Έχω κόψει το σεξ συνειδητά εδώ και ενάμιση χρόνο. Ήθελα να μαζευτώ πνευματικά και αυτό το λέω σαν γκουρού του σεξ. Όταν κάνεις πολύ σεξ, δεν μπορείς να βρεις τον στόχο σου. Για να καμπυλώσει το σύμπαν γύρω σου, πρέπει να κλειστείς στον εαυτό σου και να “μονάσεις” λίγο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από 16 ετών, το πρώτο πράγμα που καταπολέμησα, για να είμαι προχωρημένος, ήταν ο φθόνος. Έκανα πειραματισμούς πάνω σε αυτό. Στα 17-18 κάποιες κοπέλες που ερωτεύτηκα πολύ, τις έβαλα και πήγαν με άλλον άντρα μπροστά μου, ήθελα να δω πώς θα νιώσω. Είδα πώς είναι ο φθόνος, τον πάτησα, τον απομυθοποίησα και δεν ξαναζήλεψα ποτέ», πρόσθεσε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.