ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Κότσιρας: «Θα ήθελα να υπάρξει μια κυβέρνηση με κοινωνική ευαισθησία»

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει μια κομματική πόλωση, η οποία δεν ωφελεί πουθενά»

Γ.Κότσιρας: «Θα ήθελα να υπάρξει μια κυβέρνηση με κοινωνική ευαισθησία»

Ο Γιάννης Κότσιρας παρέθεσε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στις εκλογές 2023 και στις πολιτικές συμπεριφορές. 

Μιλώντας σε εφημερίδα ο τραγουδιστής έδωσε τη δική του ερμηνεία για την “κόντρα” ΝΔ και ΣΥΡΊΖΑ και την αγωνία των μικρότερων κομμάτων.

Αυτό που, επίσης, επισημαίνει στη συνέντευξη του ο Γιάννης Κότσιρας είναι η ανάγκη για μια κυβέρνηση με κοινωνική ευαισθησία και να μην υπάρχει αυτός ο ακραιφνής νεοφιλελευθερισμός που και οι ίδιοι οι δεξιοί δεν αντέχουν.

«Δεν προσδοκώ και πολλά. Αισθάνομαι ότι υπάρχει μια κομματική πόλωση, η οποία δεν ωφελεί πουθενά. Μου θυμίζει λίγο το 1985, τη μεγάλη κόντρα ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ., που υπήρχε από κάτω η αγωνία των πιο μικρών κομμάτων. Υπάρχει μια τεράστια πόλωση, με λιγότερο όμως πολιτικό πολιτισμό από όλες τις μεριές. Κι αν κάτι θα επιθυμούσα εγώ, είναι ένα να γίνουμε λίγο πιο πολιτισμένοι. Αυτό μου λείπει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πολιτισμός στον πολιτικό λόγο και στην πολιτική συμπεριφορά. Υπάρχει ένας ακραιφνής λαϊκισμός παντού και στο τέλος την πληρώνει η ίδια η πολιτική, η οποία είναι μια σπουδαία τέχνη. Είναι τέχνη η πολιτική, απλώς δεν έχει καλλιτέχνες. Θα ήθελα να υπάρξει μια κυβέρνηση με κοινωνική ευαισθησία και να μην υπάρχει αυτός ο ακραιφνής νεοφιλελευθερισμός που και οι ίδιοι οι δεξιοί δεν αντέχουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.