ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Μαρκόπουλος: Το ύστατο χαίρε στον μεγάλο συνθέτη στην κηδεία του στη Μητρόπολη Αθηνών

Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί

Γ.Μαρκόπουλος: Το ύστατο χαίρε στον μεγάλο συνθέτη στην κηδεία του στη Μητρόπολη Αθηνών

Ολοκληρώθηκε το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του μεγάλου συνθέτη, Γιάννη Μαρκόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών το περασμένο Σάββατο 10 Ιουνίου και στις 17:00 θα ξεκινήσει η κηδεία του στη Μητρόπολη Αθηνών.

Την ώρα της μεταφοράς της σορού του Γιάννη Μαρκόπουλου από το παρεκκλήσι προς τη Μητρόπολη, για να ξεκινήσει η κηδεία, ο κόσμος που βρισκόταν εκεί τίμησε τον μεγάλο συνθέτη με το χειροκρότημά του και κάποιοι φώναξαν «αθάνατος».

Στην κηδεία του Γιάννη Μαρκόπουλου θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα εκφωνήσει και επικήδειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός του Νίκου Ανδρουλάκη, παρούσα στην κηδεία είναι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μαζί με την Αλέκα Παπαρήγα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.