ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Δίπλα στον Έλβις Πρίσλεϊ και τον γιο της η «τελευταία της κατοικία» (φώτο & βίντεο)

Κηδεύτηκε σε μια τελετή που αποτύπωσε το βάρος του ονόματος που φέρει

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Δίπλα στον Έλβις Πρίσλεϊ και τον γιο της η «τελευταία της κατοικία» (φώτο & βίντεο)

Το τελευταίο αντίο είπαν πλήθος κόσμου, διάσημοι σταρ και η οικογένεια Πρίσλεϊ στην Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, σε μια κηδεία γεμάτη τραγούδι και συγκίνηση.

Η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί κηδεύτηκε χθες δίπλα στον γιο της σε μια τελετή που αποτύπωσε το βάρος του ονόματος που φέρει καθώς και της αξίας της δικής της ξεχωριστής καλλιτεχνικής διαδρομής.

Η μαμά της, Πρισίλα, που χώρισε με τον Έλβις όταν η κόρη τους ήταν τεσσάρων ετών, έκλαψε καθώς διάβαζε το ποίημα The Old Soul. Πιστεύεται ότι γράφτηκε από την 14χρονη κόρη της Λίζα Μαρί, Χάρπερ, που τελείωνε: «Μια ραγισμένη καρδιά ήταν η αιτία του θανάτου της».

Η τελετή μίας Πρίσλεϊ, δεν μπορούσε να υπάρξει χωρίς μουσική. Και το παρών έδωσαν σημαντικά ονόματα, φίλοι της και συνοδοιπόροι.

Ο τραγουδιστής των Guns N’ Roses, Άξελ Ρόουζ τραγούδησε το περίφημο November Rain και η Αλάνις Μόρισετ ερμήνευσε με συγκίνηση το τραγούδι της Rest.

https://twitter.com/rosamariav_09/status/1617312888758145025?s=20&t=qx8Xhayc8eVLVY-rzMnm4g

Μεταξύ άλλων καλλιτεχνών, παρευρέθηκε και ο Μπίλι Κόργκαν, των Smashing Pumpkins, όποιος τραγούδησε και αυτός.

Παρών στην κηδεία ήταν και ο Όστιν Μπάτλερ, ο οποίος υποδύθηκε τον Έλβις στην πρόσφατη βιογραφική ταινία του «Βασιλιά».

Η Δούκισσα της Υόρκης Σάρα Φέργκιουσον, αναφερόμενη στη βασίλισσα Ελισάβετ είπε: «Η μακαρίτισσα πεθερά μου συνήθιζε να λέει ότι τίποτα δεν μπορεί να αφαιρέσει την αγωνία και τον πόνο αυτών των στιγμών, επειδή η θλίψη είναι το τίμημα που πληρώνουμε για την αγάπη, και πόσο δίκιο είχε», σημείωσε η φίλη της Λίζα Μαρί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.