ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ενοχλημένος στη σκηνή των Gotham Awards γιατί του λογόκριναν την ομιλία

«Η αρχή της ομιλίας μου μονταρίστηκε, κόπηκε και δεν το ήξερα»

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ενοχλημένος στη σκηνή των Gotham Awards γιατί του λογόκριναν την ομιλία

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εμφανίστηκε ενοχλημένος στη σκηνή των Gotham Awards, καθώς όπως ανέφερε η ομιλία που διάβαζε, είχε υποστεί επεξεργασία.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στα Gotham Awards, προκειμένου να παρουσιάσει το τιμητικό βραβείο για την ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon».

Ενώ είχε ξεκινήσει να διαβάζει την ομιλία του, παρατήρησε ότι το κείμενο ήταν διαφορετικό από το αρχικό, καθώς είχαν κοπεί αρκετά σημεία, μεταξύ άλλων επικριτικά σχόλιά του για τον Ντόναλντ Τράμπ. Έτσι απευθυνόμενος στο κοινό δήλωσε:

«Θα πάω πίσω. Συγγνώμη. Εντάξει, έγινε ένα λάθος. Θα συνεχίσω. Απλώς συνεχίστε να κάνετε scroll», είπε στα βραβεία ενώ ήταν εμφανώς αγανακτισμένος. «Είδα ότι τα επεξεργάστηκαν όλα αυτά», πρόσθεσε.

«Θέλω μόνο να πω ένα πράγμα. Η αρχή της ομιλίας μου μονταρίστηκε, κόπηκε και δεν το ήξερα. Και θέλω να το διαβάσω», συνέχισε.

https://twitter.com/MichaelWarbur17/status/1729507589132554731?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1729507589132554731%7Ctwgr%5E745838cec52fe3d64dbf835d36b680ab48f53da4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ieidiseis.gr%2Fshowbiz%2F224891%2Frompert-de-niro-eksallos-sta-gotham-awards-katiggeile-logokrisia-tis-omilias-tou-kata-tramp

Μόλις τελείωσε το βίντεο που προβάλλονταν σχετικά με το βραβείο, έβγαλε το κινητό του και ξεκίνησε να διαβάζει από εκεί – τον λόγο που είχε ετοιμάσει εξαρχής. «Η ιστορία δεν είναι πια ιστορία. Η αλήθεια δεν είναι αλήθεια. Ακόμη και τα γεγονότα αντικαθίστανται από εναλλακτικά γεγονότα και κινούνται από θεωρίες συνωμοσίας και ασχήμια», τόνισε.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε: «Ο πρώην πρόεδρος μας είπε ψέματα περισσότερες από 30.000 φορές κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών της θητείας του. Και συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό στην τρέχουσα εκστρατεία του. Αλλά με όλα του τα ψέματα, δεν μπορεί να κρύψει την ψυχή του.

Επιτίθεται στους αδύναμους, καταστρέφει τα δώρα της φύσης και δείχνει ασέβεια, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας το «Ποκαχόντας» ως προσβολή», υπογράμμισε, εμφανώς ενοχλημένος.

Ο θρυλικός ηθοποιός κλείνοντας είπε ότι υποτίθεται πως θα έπρεπε να ευχαριστήσει τα βραβεία Gotham και την Apple, η οποία έκανε το «Killers of the Flower Moon». «Όμως, δεν θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό που έκαναν. Πώς τολμούν να το κάνουν αυτό;», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι θρυλικός ηθοποιός είναι χρόνιος επικριτής του Τραμπ και της πολιτικής του και δεν το κρύβει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.