ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Το MeToo το κάνουν κίνημα αυτοί που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο»

«Το #MeToo είναι στάση ζωής»

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Το MeToo το κάνουν κίνημα αυτοί που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για το κίνημα του #MeToo και για τις σοκαριστικές καταγγελίες, που ήρθαν από τον χώρο του θεάτρου. Παράλληλα, ο σκηνοθέτης έκανε λόγο για όσους ευτελίζουν το κίνημα ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στην προσπάθειά τους, να βρουν ελαφρυντικά για τους θύτες.

«Έχω δει δικηγόρους, ηθοποιούς που λένε εξυπνάδες τύπου “μι του, μι θρι, μι φορ” που αυτά είναι λυπηρά για τους ίδιους. Δεν είναι κίνημα, κίνημα το κάνουν αυτοί που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο κατά περίσταση για να βγάλουν likes και λεφτά. Είναι μία στάση πολιτισμού να λες ότι αν υποστεί μία κακοποίηση πρέπει να την καταγγείλει επί τόπου για να μπορέσει ο νόμος να δράσει στο σωστό χρόνο και να προστατεύσεις τους συνανθρώπους σου. Το #MeToo είναι στάση ζωής», τόνισε ο σκηνοθέτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι πολλοί οι άνθρωποι που βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή και λένε “εμένα μου φέρθηκε καλά”. Είναι ασύλληπτο. Ένας άνδρας που γνωρίζει 1000 γυναίκες αν βιάσει και σκοτώσει 5 αυτό σημαίνει αυτόματα ότι δεν βίασε και δεν σκότωσε τις υπόλοιπες 995», ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.