«Η αρχή της μέση γραμμής στο Δίκαιο της Θάλασσας»: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Π.Αδαμίδη στην Αλεξανδρούπολη

Η απάντηση της Ελλάδας στις τουρκικές παράνομες διεκδικήσεις σε Αιγαίο

«Η αρχή της μέση γραμμής στο Δίκαιο της Θάλασσας»: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Π.Αδαμίδη στην Αλεξανδρούπολη

Ο νομικός και καθηγητής Πολύκαρπος Αδαμίδης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στην Καβάλα με τίτλο «Η Αρχή της Μέσης Γραµµής στο ∆ίκαιο της Θάλασσας» στην Αλεξανδρούπολη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Έβρου (Λ.Δημοκρατίας 307).

Το βιβλίο του Π.Αδαμίδη παρουσιάζει κατά τον πλέον εκτεκταμένο και εμπεριστατωμένο τρόπο, την αρχή της μέσης γραμμής και τον κρίσιμο ρόλο αυτής στη διαδικασία προσδιορισμού των θαλάσσιων ζωνών και την αντίστοιχη στοιχειοθέτηση των δικαιωμάτων των κρατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.