ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Θρίλερ με την παραίτηση του Δ/ντη της ΑΣ: Την ανακάλεσε – Του είχαν χρεώσει τη διαρροή του Σινούκ της ΠτΔ (upd)

Θρίλερ με την παραίτηση του Δ/ντη της ΑΣ: Την ανακάλεσε – Του είχαν χρεώσει τη διαρροή του Σινούκ της ΠτΔ (upd)

(Ανανέωση 20:15) Το ΓΕΣ , πριν λίγη ώρα, με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού, υποστράτηγου Γ. Κουμεντάκου.

Ο ΓΚουμεντάκος είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση, καθώς κυβερνητικά στελέχη του χρεώσανε όχι μόνο την απουσία διαθέσιμων πτητικών μέσων (!) για την κατάσβεση των πυκαγιών , άλλωστε δεν ανήκει σε αυτόν η κύρια ευθύνη, αλλά τη… διαρροή για την αερομεταφορά της ΠτΔ κ.Σακελλαροπούλου στη Νάξο με Σινούκ, την ώρα που η χώρα καιγόταν και δεν υπήρχαν πτητικά μέσα.

Με ανακοίνωσή του το ΓΕΣ ενημερώνει το πανελλήνιο ότι τα περί παραίτησης του διευθυντή Αεροπορίας Στρατού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι η παραίτηση υπεβλήθη και μετά την κατακραυγή που ακολούθησε, δεν έγινε αποδεκτή.

Η ανακοίνωση που εξεδόθη μετά τον καταιγισμό δημοσιευμάτων:

«Σας γνωρίζουμε ότι τα όσα αναφέρονται σε ομάδα δημοσιευμάτων περί παραίτησης του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός παραμένει στην θέση του συνεχίζοντας να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του, όπως έκανε ως τώρα.

Συνταγματάρχης (ΠΖ) Αλέξανδρος Μούντζιος
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ»


(Ανανέωση από αρχικό κείμενο- 13:38): Με μια ηχηρή παραίτηση του διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού, υποστράτηγου Γ. Κουμεντάκου, σφραγίζεται η έκτη ημέρα του ολοκαυτώματος που προκάλεσε η κυβερνητική ανικανότητα και ανεπάρκεια στη χώρα.

Η παραίτηση γίνεται καθαρά για λόγους ευθιξίας διότι υπήρξαν υπαινιγμοί ότι δεν είχε έτοιμα τα ελικόπτερα του Στρατού για να κάνουν πυρόσβεση, ενώ υπάρχει και φημολογία για δυσθυμία από την πλευρά της κυβέρνησης για την διαρροή της διαδρομής με CH-47D Chinook της ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου από τις διακοπές της στη Νάξο, στην Αθήνα.

Μα, τα ελικόπτερα του Στρατού δεν κάνουν πυρόσβεση αλλά επιχειρήσεις και πρέπει να είναι έτοιμα ανά πάσα στιγμή από τη Θράκη μέχρι το Καστελόριζο, όσα από αυτά τα ελικόπτερα πετάνε και όσα μπορούν να ανταποκριθούν στις επιχειρησιακές ανάγκες δεδομένου ότι υπάρχει, λόγω Μνημονίων, έλλειψη ανταλλακτικών και ακόμα και τα καύσιμα είναι πολύ συγκεκριμένα.

Αλλά γιατί να χρησιμοποιηθούν τα ελικόπτερα και γενικά τα εναέρια μέσα του Στρατού , όταν μας έλεγε η κυβέρνηση ότι είναι πανέτοιμοι» να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές και έχει τον μεγαλύτερο εναέριο Στόλο πυροσβεστικών μέσων στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπως μας έλεγε ο κος Άκης Σκέρτσος.

Μήπως γιατί είναι ψέματα και δεν υπήρχε τίποτα και ο «βασιλιάς ήταν γυμνός» και προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη για τα αποτελέσματα της ανικανότητας τους σε έναν τίμιο Αξιωματικό;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.