Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτής «τυλίχθηκε» στις φλόγες (βίντεο-upd)

Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας του

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτής «τυλίχθηκε» στις φλόγες (βίντεο-upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 15:55) Σε εξέλιξη βρίσκονται εδώ και ώρα, επεισόδια στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κοντά στην Καμάρα από άτομα που πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία για τις πρόσφατες επιχειρήσεις της αστυνομίας στις καταλήψεις του ΑΠΘ.

Στη διάρκεια των επεισοδίων ένας διαδηλωτής «τυλίχτηκε» στις φλόγες την ώρα που πήγε να πετάξει μία μολότοφ στους αστυνομικούς.

Ο άνδρας, έτρεχε προς τα ΜΑΤ όταν γλίστρησε και έπεσε στην άσφαλτο. Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας του.

Στη συνέχεια ο διαδηλωτής έτρεξε πίσω προς το σύνολο των διαδηλωτών που επιχείρησαν να σβήσουν γρήγορα τις φλόγες.

Να σημειωθεί ότι από τις μολότοφ που εκτοξεύτηκαν προκλήθηκε φωτιά σε διαμέρισμα (!) πρώτου ορόφου στην οδό Αρριανού, χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί.

Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για την κατάσβεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 20 προσαγωγές, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν κοντάρια κ.ά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.