Επιστήμων χημικός τέως συνεργάτιδα της PFIZER επιβεβαιώνει την θεωρία του Λυκ Μοντανιέ: Ο ιός SARSCOV2 έχει κοινή αλληλουχία βάσεων με τον HIV!

Η Maram Susli, πρώην χημικός ποιοτικού ελέγχου της Pfizer, όπως η ίδια αναφέρει στον λογαριασμό της, κάνει λόγο για «θανατηφόρα πειράματα» με τα εμβόλια! Σπούδασε χημεία στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας και έχει πτυχίο επιστήμης στην βιοφυσική και την χημεία. Αποκαλείται από συστημικά μέσα ενημέρωσης ως «θεωρητικός συνωμοσίας», καθώς διαφωνεί με την κεντρική γραμμή για τα mRNA εμβόλια.

Γράφει στον λογαριασμό της στο twitter:

«Είναι εντελώς ανήθικο, είναι εντελώς ενάντια σε όλα όσα υποτίθεται ότι μας λένε, Δεν είναι η πρώτη φορά που η Pfizer δεν τα κατάφερε. Στην πραγματικότητα, η Νιγηρία τους μηνύει για 7 δισεκατομμύρια δολάρια επειδή πειραματίστηκαν σε παιδιά με ένα φάρμακο κατά της μηνιγγίτιδας που κατέληξε να σκοτώσει έντεκα από αυτά».

«Το γεγονός ότι ο Fauci ήταν ένας απ’ τους ηγετικούς επιστήμονες όσον αφορά το AIDS και τις συνδέσεις με τον HIV, δεν είναι τυχαίο. Μια αλληλουχία RNA μήκους 19 βάσεων μέσα σ’ αυτόν τον ιό, στον κορωνοϊό, ταιριάζει μ’ ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που είχε η Moderna απ’ το 2018 για ένα εμβόλιο για τον HIV… Αυτό δεν μπορεί να ‘ναι απλώς μια σύμπτωση»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!