Διεκόπη ξαφνικά η ζωντανή μετάδοση

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα χθες, Τρίτη, κατά τη διάρκεια ζωντανού δελτίου ειδήσεων στην Γερμανία, καθώς η δημοσιογράφος Clara Pfeffer κατέρρευσε την ώρα που πίεζε πολιτικό για να επιβληθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Συγκεκριμένα το περιστατικό έγινε κατά την διάρκεια ζωντανής εκπομπής ειδήσεων του N-TV ενώ η ρεπόρτερ Clara Pfeffer έπαιρνε συνέντευξη από τον πολιτικό Sepp Müller.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Pfeffer ρωτά τον Müller εάν η χώρα πρέπει πραγματικά να περιμένει για να εφαρμόσει ένα υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολίων, λίγο πριν εμφανιστεί να χάνει τις αισθήσεις της.

«Δηλαδή λέτε ότι πρέπει να ενεργοποιήσουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μόλις αυτό είναι ζωτικής σημασίας;» ρώτησε η Pfeffer, προσθέτοντας: «Δεν θα είναι πολύ αργά τότε;»

Η Pfeffer τότε αρχίζει να μουρμουρίζει ακατάληπτα να κοιτάζει με αχανές βλέμμα, μην μπορώντας να ολοκληρώσει την επόμενη φράση της, προτού καταρρεύσει.

Το N-TV αναφέρει ότι «η ζωντανή μετάδοση έπρεπε να ακυρωθεί πρόωρα».

Η αρχισυντάκτρια του N-TV , Sonja Schwetje, επιβεβαίωσε ότι η Pfeffer είχε υποστεί «λιποθυμία» και είπε ότι τα πάει καλύτερα, αφού έλαβε ιατρική φροντίδα.

Δείτε το βίντεο:

Η Pfeffer απέδωσε το περιστατικό στην έλλειψη καλού πρωινού, λέγοντας: «Υποτίθεται ότι πρέπει να αναρρώσω πρώτα και θα υποβληθώ εκ νέου σε ιατρικό έλεγχο. Και πάνω από όλα, την επόμενη φορά θα φάω τουλάχιστον λίγο πρωινό».

Το black out της Γερμανίδας παρουσιάστριας είναι παρόμοιο με άλλα λιποθυμικά επεισόδια που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, με πολλούς να υποψιάζονται ότι μπορεί να ευθύνονται τα εμβόλια mRNA του Covid-19.

Ένα παρόμοιο σενάριο διαδραματίστηκε την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια Ολυμπιακών Αγώνων που μεταδόθηκε από το γερμανόφωνο ειδησεογραφικό κανάλι ZDF, όπου ένας εικονολήπτης παρατηρήθηκε να υποφέρει από ζάλη ενώ γύριζε ένα ζωντανό ρεπορτάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!