Είδαν το Xάρο με τα μάτια τους – Κατέγραψαν τη στιγμή που πέφτει χιονοστιβάδα πάνω τους

Είδαν το Xάρο με τα μάτια τους – Κατέγραψαν τη στιγμή που πέφτει χιονοστιβάδα πάνω τους

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν ορειβάτες στο Πακιστάν – Μέχρι που η χιονοστιβάδα τους έφτασε και αναγκάστηκαν να χωθούν σε κάτι βράχους για να καταφέρουν να σωθούν

Μια παρέα Ισπανών κινηματογραφιστών κατέγραψε τη στιγμή που μια χιονοστιβάδα έρχεται κατά πάνω τους και τελικά τους αναγκάζει να πέσουν μέσα σε αυτήν.

Η κάμερα δείχνει τη χιονοστιβάδα να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα και εκείνοι κρύβονται πίσω από κάποια βράχια για να προστατευτούν.

Τελικά ένα μεγάλο ρεύμα χιονιού καλύπτει και τον άνδρα που τραβάει με την κάμερα ο οποίος δείχνει πώς είναι πραγματικά να βρίσκεσαι μέσα σε μια χιονοστιβάδα.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.