ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Καρχαρίας-σφυροκέφαλος αρπάζει ψάρι μέσα από τα χέρια έκπληκτου ψαρά!

Βίντεο: Καρχαρίας-σφυροκέφαλος αρπάζει ψάρι μέσα από τα χέρια έκπληκτου ψαρά!

Ένας Αμερικανός ψαράς πήρε την τρομάρα της ζωής του όταν ένας τεράστιος σφυροκέφαλος άρπαξε το ψάρι από το χέρι του.

Αυτά έπαθε ο πολύπειρος Robert Gorta, εκπαιδευτής ψαράδων από τη Φλόριντα εδώ και 22 χρόνια, όταν πήγε να ανεβάσει στη βάρκα το ψάρι που είχε μόλις πιάσει.

Κρατώντας το ψάρι στο χέρι για τις απαραίτητες φωτογραφίες όμως, ένα ακόμα μεγαλύτερο ψάρι το διεκδίκησε. Και το πήρε φυσικά, αλίμονο!

Ο Gorta δήλωσε πως δεν έχει ζήσει τίποτα παρόμοιο σε όλη του τη ζωή στο νερό και το περιστατικό καταγράφηκε μάλιστα στην κάμερα, αλλιώς κανείς δεν θα τον πίστευε. Μιλώντας στο δίκτυο WFTS TV, είπε: «Εντελώς στα ξαφνικά, ένας τεράστιος σφυροκέφαλος το άρπαξε από τα χέρια μου. Ήταν απίστευτο, δεν μπορούσα να πιστέψω πως συνέβη. Εμφανίστηκε από το πουθενά και πήρε το ψάρι από τα χέρια του. Είμασταν όλοι τρομαγμένοι, δεν ξέραμε τι να κάνουμε».

Ο Gorta είπε πως δεν είχε σκοπό να ανεβάσει το ψάρι στη βάρκα, καθώς ήταν μικρότερο από το επιτρεπόμενο όριο. «Δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να το σώσω»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.