ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: To θέμα του καλοκαιριού – Η Αθήνα άδεια με εικόνες από Drone (βίντεο)

Το αγαπημένο θέμα του καλοκαιριού, η Αθήνα χωρίς τους Αθηναίους μέσα στον Αύγουστο, όπως αποτυπώθηκε σε ένα βίντεο με απολαυστικές εικόνες Drone από ψηλά.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που οι περισσότεροι εργαζόμενοι προγραμματίζουν την καλοκαιρινή τους άδεια. Και όπου άδεια, σημαίνει διακοπές και μαζική φυγή από την Αθήνα. Ο φετινός καλοκαιρινός μήνας δεν αποτέλεσε εξαίρεση και απόδειξη γι’ αυτό υπήρξε ένα βίντεο που ετοίμασε η ομάδα των UP Drones.

Το γνωστό κανάλι στο YouTube, που αναρτά συχνά εικόνες από ψηλά από διάφορα μέρη της Ελλάδας έφτιαξε ένα βίντεο με συλλογή από λήψεις που έλαβε κατά τη διάρκεια του μήνα. Τα μέλη της ομάδας έμειναν Αθήνα, κατέγραψαν λαϊκές αγορές, κεντρικούς δρόμους στο κέντρο της πόλης και σημαντικά μνημεία όπου πραγματικά η ερημιά προκαλεί αίσθηση.

Οι «ρομαντικές κούρσες ταξί» στους άδειους δρόμους της Αθήνας

«Αλλαγή φρουράς στο Σύνταγμα μπροστά σε 5 ανθρώπους, κεντρικοί δρόμοι της πόλης free από αυτοκίνητα ακόμα και παρκαρισμένα» σημειώνουν οι δημιουργοί του βίντεο και συνεχίζουν: «Οι σηματοδότες αλλάζουν χρώμα χωρίς όμως να ρυθμίζουν απολύτως τίποτε. Σκυλιά κοιμούνται ανέμελα στα πεζοδρόμια της πλατείας Συντάγματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ασυνήθιστη εικόνα από ψηλά στην Ομόνοια, όπου οι δρόμοι μοιάζουν σχεδόν έρημοι / Φωτογραφία: Youtube / UpDrone
Η ομάδα Up Drone βρέθηκε σε κεντρική «λαϊκή με 5 πάγκους αλλά free από πελάτες», όπως και στο εντελώς άδειο Κολωνάκι και τις «ρομαντικές κούρσες ταξί» σε άδειους δρόμους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.