ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βίντεο: Πως μια αλεπού διέκοψε την… απογείωση γιγαντιαίου αεροσκάφους

Μία μικρή αλεπού κατάφερε να εμποδίσει ένα… γιγαντιαίο αεροσκάφος να απογειωθεί.

Συγκεκριμένα, ένα Boeing 747 που βρίσκεται στη φάση της απογείωσης από το Διεθνές αεροδρόμιο Σερεμέτιεβου στη Μόσχα αναγκάστηκε να καθυστερήσει λόγω μίας θαρραλέας αλεπούς που αποφάσισε να διασχίσει τον διάδρομο απογείωσης.

Το βίντεο με το συμβάν κατέγραψε επιβάτης από το παράθυρο άλλου αεροπλάνου και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το ζώο δεν κινδύνεψε, καθώς οι πιλότοι το είδαν εγκαίρως και σταμάτησαν το αεροσκάφος, έως ότου η αλεπού φτάσει στην άλλη πλευρά, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του RT.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιοι χρήστες των social media εξέφρασαν ευγνωμοσύνη για τους προσεκτικούς πιλότους, ενώ ένας από αυτούς τόνισε τη σοβαρότητα της κατάστασης, σχολιάζοντας ότι είναι ασυνήθιστο για αυτά τα ζώα να βρίσκονται σε μία τέτοια τοποθεσία την ώρα της απογείωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.