Άδοξο τέλος είχε η μεταμεσονύκτια λιγούρα μίας σκυλίτσας, καθώς κατάφερε να βάλει φωτιά στην κουζίνα του σπιτιού.
Πριν κοιμηθούν, τα αφεντικά της είχαν αφήσει ένα πιάτο με μπισκότα κοντά στην κουζίνα κι έπεσαν για ύπνο.
Μόλις τα φώτα έκλεισαν, η σκυλίτσα Μόλι έκανε την κίνησή της. Πήγε στην κουζίνα αναζητώντας να βρει κάτι να φάει και είδε το πιάτο με τα μπισκότα πάνω στα μάτια της κουζίνας.
Πάνω στη “λύσσα” της όμως για κάτι γλυκό, η λιχούδα Μόλι δεν πρόσεξε και πάτησε με τις πατούσες της τα μάτια και κατά λάθος ξεκίνησε τη φωτιά.
Ευτυχώς, λίγες μόνο στιγμές μετά οι ανιχνευτές καπνού άρχισαν να βαράνε και το ζευγάρι ξύπνησε αλαφιασμένο από τον ύπνο, ακριβώς πάνω στην ώρα.
Το αντρόγυνο κατάφερε, τελικά, να σβήσει τη μικρή φωτιά από μόνου του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.