ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Λατινοπούλου κατά Κ.Μπογδάνου: «Κυβερνητικός λαγός και γυρολόγος» (βίντεο)

Το βίντεο που δημοσίευσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Α.Λατινοπούλου κατά Κ.Μπογδάνου: «Κυβερνητικός λαγός και γυρολόγος» (βίντεο)

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεσή της με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο  με ανάρτησή της στο instagram χαρακτηρίζοντάς τον «κυβερνητικό λαγό» και «γυρολόγο» με αφορμή την ένσταση που κατέθεσε στον Άρειο Πάγο για το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ η οποία έγινε αποδεκτή από το Α1 τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αποδίδει μάλιστα την απόφαση του Αρείου Πάγου σε κυβερνητικές μεθοδεύσεις χαρακτηρίζοντας μάλιστα την απόφαση του νομικά αδιανόητη.

«Αλήθεια ποιους νομίζετε πως δουλεύετε με όλα αυτά κόβοντας το ένα μετά το άλλο ΜΟΝΟ τα ΔΕΞΙΑ κόμματα;» αναφέρει μεταξύ άλλων και προτείνει να κοπούν τελικά όλα τα κόμματα για να πάρει ο Μητσοτάκης 200%!

«Είστε που είστε καθεστώς μην κάνετε μισές δουλειές» λέει καταλήγοντας και δίνει ραντεβού με τους υποστηρικτές της «στις επαναληπτικές εκλογές», τις οποίες προφανώς θεωρεί βέβαιες.

Το ότι αντί να δώσει στο κόμμα της ένα νέο όνομα, αντί να «παίξει» με το παλιό που είχε κατοχυρώσει ο Κ.Μπογδάνος, για λόγους καθαρά εγωισμού, με αποτέλεσμα να κοπεί αυτό δεν την έκανε σοφότερη, μάλλον…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.