ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αδερφός θύματος των Τεμπών «ακυρώνει» το προεκλογικό σποτ του Κ.Μητσοτάκη – «Ναι εγώ θέλω να γυρίσω πίσω»

«Ναι, εγώ θέλω να γυρίσω πίσω στον Ιούλιο του 19. Όταν υπήρχε τηλεδιοίκηση. Όταν υπήρχε ο αδερφός μου» αναφέρει

Αδερφός θύματος των Τεμπών «ακυρώνει» το προεκλογικό σποτ του Κ.Μητσοτάκη – «Ναι εγώ θέλω να γυρίσω πίσω»

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυκλοφόρησε το πρώτο «θρασύτατο» σποτ για τις εκλογές 2023 κάνοντας αναφορά στο έγκλημα των Τεμπών, οι οικογένειες θυμάτων προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά τις θλιβερές απώλειες που υπέστησαν.

Και μέσα στο βαρύ πένθος τους, αναγκάζονται να ακούσουν από τα χείλη του πρωθυπουργού το δίλημμα «Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά».

Το εν λόγω προεκλογικό σύνθημα ήταν αυτό που έκανε τον Βαγγέλη Βλάχο -αδερφό θύματος στην τραγωδία των Τεμπών- να αντιδράσει μία ανάρτηση λίγων μόνο λέξεων, αποδομώντας με τον πιο ηχηρό τρόπο το «ψευδές» δίλημμα που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, το προεκλογικό σποτ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βαγγέλης Βλάχος έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter:

«”Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά”

Η λογική πλάνη του ψευδούς διλήμματος.

Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν και στις 28/2/23 στα #Τεμπη_εγκλημα και τελικά αποφάσισαν “πάμε και όπου βγει”.

Ναι εγώ θέλω να γυρίσω πίσω στον Ιούλιο του 19. Όταν υπήρχε τηλεδιοίκηση. Όταν υπήρχε ο αδερφός μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.