ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

ΑΕΚ: «Κόπηκε» στα ιατρικά ο Βίντα – Η αλήθεια για τον Κροάτη

Η Ένωση συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν

ΑΕΚ: «Κόπηκε» στα ιατρικά ο Βίντα – Η αλήθεια για τον Κροάτη

Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ντομαγκόι Βίντα ο οποίος θα είναι ο ένας από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που θα αποκτηθούν εντός του καλοκαιριού, με ένα τουρκικό δημοσίευμα να προκαλεί διάφορες φήμες για τον παίκτη, με την αλήθεια όμως να είναι διαφορετική, όπως ξεκαθαρίζουν στην Ένωση.

Η ενίσχυση στην άμυνα ήταν και είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος ξεκαθάρισε εξαρχής στη διοίκηση ότι θέλει δύο στόπερ. Ενδεχομένως και τρεις, αν αποφασίσει να παίξει με άμυνα τριών, αλλά αυτό μοιάζει με υπερβολή. Οι δύο δεν είναι υπερβολή όμως και γι’ αυτό και θα γίνει πραγματικότητα. Ήδη, μάλιστα, ο ένας έχει βρεθεί, έχει συμφωνήσει και σύντομα θα είναι και επισήμως κιτρινόμαυρος, βοηθώντας στο να φτιάξει κι άλλο το κλίμα γύρω από την ΑΕΚ.

Ο Βίντα, άλλωστε, είναι διεθνής επί σειρά ετών με την εθνική Κροατίας, είναι αμυντικός αξίας και έμπειρος, οπότε λογικό είναι στην Ένωση να υπάρχει έντονη ικανοποίηση για τη συμφωνία μαζί του. Μια έντονη ικανοποίηση που… δεν χαλάει λόγω ενός δημοσιεύματος στην Τουρκία, το οποίο μετέφεραν και ελληνικά Μέσα. Ένα δημοσίευμα που θέτει ερωτηματικά για την κατάσταση του παίκτη, με τους ανθρώπους της Ένωσης όμως να έχουν τις απαντήσεις.

Η αλήθεια για την Αλ-Ετιφάκ και τις ιατρικές εξετάσεις

Συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα Fanatik υποστήριξε ότι ο Βίντα είχε συμφωνήσει με την Αλ-Ετιφάκ από τη Σαουδική Αραβία, αλλά στις ιατρικές εξετάσεις ο γιατρός εντόπισε ένα πρόβλημα στο γόνατο. Ζήτησε, επομένως, να γίνει αναλυτική ιατρική εξέταση σε νοσοκομείο, αλλά ο Βίντα φέρεται να απάντησε ότι δέχεται να ελεγχθεί ιατρικά μόνο στη Βοσνία. Έτσι, καταλήγουν οι Τούρκοι, η μεταγραφή χάλασε, αφού και η οικογένειά του δεν… ψηνόταν για Σαουδική Αραβία.

Στην ΑΕΚ, λοιπόν, ξεκαθαρίζουν ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Όπως λένε, μάλιστα, ο παίκτης δεν είχε κανένα ενδιαφέρον στο να συμφωνήσει με μια ομάδα από ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Σαουδικής Αραβίας σε μια σεζόν που έχει Μουντιάλ. Και όσοι θα συμμετέχουν σε αυτό, είναι λογικό να θέλουν να προπονούνται καθημερινά και να παίζουν σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο. Και όπως και να έχει, αν όντως ο παίκτης έχει οποιοδήποτε πρόβλημα, θα φανεί στις ιατρικές εξετάσεις που θα κάνει για λογαριασμό της Ένωσης.

Μια Ένωση που συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, με τη διοίκηση να πιστεύει ότι μέρος του ελληνικού Τύπου θα επιχειρήσει να απαξιώσει κάθε κίνηση της ΠΑΕ ενόψει της νέας σεζόν, με σκοπό να μετριάσει τον ενθουσιασμό που ούτως ή άλλως υπάρχει λόγω του νέου γηπέδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.