ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Έτσι θα είναι τα γήπεδα των ευρωπαϊκών ομάδων στο μέλλον – Τι γίνεται με τις ελληνικές

Είμαστε σε μία ημέρα κατά την οποία οι οπαδοί του Παναθηναϊκού άκουσαν ευχάριστα νέα σε ότι αφορά το γήπεδο στον Βοτανικό, καθώς μέσα στον Δεκέμβριο αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ ετοιμάζει την «Αγιά Σοφιά», ενώ αναμένονται εξελίξεις και για την Τούμπα. Ένα βίντεο δείχνει πως θα είναι στο μέλλον τα ευρωπαϊκά γήπεδα, μέσα στο βίντεο μπορείτε να βρείτε και τα ελληνικά γήπεδα και συγκεκριμένα των: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Άρης, Απόλλων Σμύρνης, Βόλος, Πανιώνιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.