ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έγκλημα στα Τέμπη: «Μαμά τρακάραμε έχει παντού φωτιές και καιγόμαστε»

Η κοπέλα επέβαινε στο τρίτο βαγόνι και στην αρχή θεώρησε ότι μπορεί να έχει συμβεί εκτροχιασμός του τρένου

Έγκλημα στα Τέμπη: «Μαμά τρακάραμε έχει παντού φωτιές και καιγόμαστε»

«Μαμά τρακάραμε, έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε», ήταν τα πρώτα λόγια που άκουσε μία μητέρα από την κόρη της την οποία απεγκλώβισε φίλος της βγάζοντάς την από ένα παράθυρο του τρένου κατά την φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Περιγράφοντας τα όσα τραγικά έζησε η κόρη της η οποία επέβαινε στο Intercity 62 το οποίο ενεπλάκη στο έγκλημα των Τεμπών είπε,  ότι η κόρη της, η οποία επέβαινε στο τρίτο βαγόνι, τις πρώτες στιγμές μετά τη σύγκρουση δεν κατάλαβε τι έγινε και θεώρησε ότι μπορεί να έχει συμβεί εκτροχιασμός του τρένου.

Η κοπέλα περιέγραψε, επίσης, στη μητέρα της την κατάσταση που επικράτησε μετά τη σύγκρουση των τρένων καθώς, όταν πήγε σε ένα ασθενοφόρο για τα τραύματα που είχε στην πλάτη, τραυματιοφορέας της είπε «έχεις σφαχτεί, αλλά έχω πιο σοβαρά να αντιμετωπίσω», καθώς υπήρχαν ακρωτηριασμοί.

Η κυρία Ελένη, η μητέρα της κοπέλας, έκανε έκκληση να επικοινωνήσει με την κυρία που έδωσε στην κόρη της ένα μπουφάν για να μην κρυώνει το μοιραίο βράδυ ώστε να την ευχαριστήσει.

Όσον αφορά την κατάσταση της κόρης της μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη είπε ότι συνεχίζει να βλέπει στον ύπνο της τρένα και ταράζεται καθώς τα συναισθήματα της είναι θυμός, νεύρα ενώ αναρωτιέται «γιατί» συνέβη η τραγωδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.