ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Εισαγγελέας του Α.Π. καλεί τον «εκθρονισμένο» Β.Στίγκα να καταθέσει κατά της πρώην Κ.Ο. του κόμματος

Ο αρχηγός των «Σπαρτιατών» έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον της εισαγγελέως την ερχόμενη Τρίτη

Η Εισαγγελέας του Α.Π. καλεί τον «εκθρονισμένο» Β.Στίγκα να καταθέσει κατά της πρώην Κ.Ο. του κόμματος

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη παρενέβη στις πολιτικές εξελίξεις  ενός κόμματος καλώντας τον ουσιαστικά “εκθρονισμένο” από τις εξελίξεις επικεφαλής των «Σπαρτιατών» Βασίλη Στίγκα να καταθέσει κατά μελών της Κ.Ο. για τη λειτουργία του κόμματος.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης και έχει καλέσει σε κατάθεση ενώπιόν της τον Β.Στίγκα την ερχόμενη Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 10.00 π.μ.

Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Στίγκας είχε καταγγείλει από το βήμα της Βουλής την περασμένη Πέμπτη την απουσία των υπολοίπων βουλευτών από τη συζήτηση στην Ολομέλεια για τις πυρκαγιές κατηγορώντας τους ότι είναι «καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα εξωκοινοβουλευτικά κέντρα», τα οποία όπως σημείωσε «παραπέμπουν σε Greek mafia ή Δον Κορλεόνε που λένε πώς και τι θα κάνουν και πότε θα το κάνουν».

Επιπλέον, ο Βασίλης Στίγκας, ο οποίος προχώρησε στη διαγραφή τριών βουλευτών των «Σπαρτιατών», σε δηλώσεις του έχει αναφέρει πως «πήγαιναν στον Δομοκό για να δηλώσουν τα σέβη τους και να πάρουν οδηγίες από τον Κασιδιάρη», ενώ έχει κάνει λόγο για «εκβιασμούς» και «μεθοδεύσεις» που σχετίζονται με την κρατική επιχορήγηση προς το κόμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δημόσιες αναφορές του επικεφαλής των «Σπαρτιατών» μπαίνουν πλέον στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.