ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξέσπασμα από πολίτη για τις φωτιές στην Πάρνηθα– «Η Ελλάδα καίγεται και ο Κ.Μητσοτάκης πίνει καφέ με τον Β.Ζελένσκι»

«Εγώ από αυτή τη χώρα θα φύγω και αν γίνει πόλεμος θα βάλω τον Κ.Μητσοτάκη να πολεμήσει»!

Ξέσπασμα από πολίτη για τις φωτιές στην Πάρνηθα– «Η Ελλάδα καίγεται και ο Κ.Μητσοτάκης πίνει καφέ με τον Β.Ζελένσκι»

Ξέσπασε σε ζωντανή μετάδοση ένας νέος άνθρωπος ο οποίος είδε τους κόπους της οικογένειάς του να χάνονται στη φωτιά που κατακαίει τους πρόποδες της Πάρνηθας. 

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης δημοσίευσε σε σχετική ανάρτηση το βίντεο με ένα νέο παλικάρι, τον Αβραάμ Σάββα, να κάνει κατάθεση ψυχής, να περιγράφει την απόγνωσή του και να αναφέρεται σε ανεπαρκή έως και ανύπαρκτη Πολιτεία.

«Όλη η Ελλάδα καίγεται και ο κ.Μητσοτάκης είναι άφαντος. Κάθεται και πίνει καφέ με τον Ζελένσκι … Που είναι τα έργα που θα έκανε; Η Πολιτεία ποια είναι; Αυτή που στην Αγία Παρασκευή τρεις ώρες δεν είχαν νερό; Αυτή που έδιωχνε τους Πυροσβέστες και οι άνθρωποι σβήναν τα σπίτια τους με τους κουβάδες; Αυτή είναι η Πολιτεία; Που παίρνει ένα παιδί 22-23 χρονών, έναν Πυροσβέστη, τον πετάνε μέσα στη φλόγα χωρίς εκπαίδευση χωρίς τίποτα και του λένε σβήνε;

Αυτό το σπίτι που το έχτιζα εγώ με τον αδελφό μου και τον πατέρα μου με τα χέρια, ποιος θα το ξαναχτίσει; Ο πατέρας μου που είναι 70 χρονών; Ή εγώ που πάω να κάνω μια οικογένεια; … Εγώ από αυτή τη χώρα θα φύγω και άμα γίνει πόλεμος θα βάλω τον Μητσοτάκη να πολεμάει και θα του πω μετά να σου δώσω κι εγώ 30 ευρώ να πας να πολεμήσεις … Γιατί αυτή είναι η χώρα σας…», είπε στον ΑΝΤ1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.