ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τι ανακοίνωσε ο τ.Αντεισαγγελέας του Α.Π. Α.Κανελλόπουλος για ένα δεξιό κόμμα (ηχητικό) (upd2)

Δρομολογούνται εξελίξεις αλλά το ερώτημα είναι αν θα ολοκληρωθούν

Τι ανακοίνωσε ο τ.Αντεισαγγελέας του Α.Π. Α.Κανελλόπουλος για ένα δεξιό κόμμα (ηχητικό) (upd2)

(Ανανέωση – Αρχική δημοσίευση 23/4 – 00:43): Το pronews.gr είχε αποκαλύψει από χθες ότι «Κάτι μεγάλο “γεννιέται” στον χώρο της Δεξιάς» βάσει του οποίου έγιναν και οι δηλώσεις του Α.Κανελλόπουλου στον ραδιοσταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης και το ερώτημα είναι αν όντως αυτό9 θα συμβεί με το κόμμα ΕΑΝ.

Το συγκεκριμένο ηχητικό με τις ανακοινώσεις είναι μετά το 1:55:46

Η χρονική συγκυρία είναι κάτι παραπάνω από θετική για τον νεοσύστατο κομματικό συνασπισμό της Δεξιάς: Η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με την Δεξιά πλέον και η Ελληνική Λύση του Κ.Βελόπουλου δοκιμάζεται από μία κρίση άνευ προηγουμένου με τον παραίτηση του νο2 του κόμματος Α.Μυλωνάκη και της βουλευτού A.Αλεξοπούλου που κατηγορήθηκαν για «επιθυμία μετεκλογικής συνεργασίας με τον εχθρό» (!!!) δηλαδή τον Κ.Μητσοτάκη.

Ειδικά ο Κ.Βελόπουλος που είχε λάβει ένα ποσοστό στης τάξης του 3,65% σχεδόν αποκλειστικά από τις ψήφους της Χρυσής Αυγής κι έτσι μπήκε στην Βουλή, μπορεί να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα, καθώς οι ψήφοι αυτοί ήταν «δανεικοί»…

Τα άλλα μικροκόμματα-αποκόμματα που σχηματίστηκαν πριν μερικές εβδομάδες για να ευνοήσουν τον εκλογικό σχεδιασμό του Μαξίμου, κινούνται στον χώρο του 1%, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, ενώ το «ποτάμι» της πολιτικής κίνησης του Α.Κανελλόπουλου δεν αποκλείεται να γράψει διψήφιο εκλογικό ποσοστό!

Πηγές προσκείμενες στο τ. αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο, διέψευδαν επίσης ως «φάρσα» δημοσίευμα σε φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα ότι «Συζητά με τον Π.Εμφιετζόγλου και τον Κ.Μπογδάνο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πώς θα μπορούσαμε να συζητήσουμε σε πολιτικό επίπεδο με έναν 86χρονο εργολάβο δημοσίων έργων για την σωτηρία της πατρίδας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας;» ήταν η απάντηση που δόθηκε σε σχετικό ερώτημα στο pronews.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.