ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος πήρε 3.157 σταυρούς παρά το «κόψιμό» του από τον ΣΥΡΙΖΑ λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες

Ήταν υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών και είχαν ήδη τυπωθεί τα ψηφοδέλτια!

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος πήρε 3.157 σταυρούς παρά το «κόψιμό» του από τον ΣΥΡΙΖΑ λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος έγινε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα των τελευταίων ημερών της προεκλογικής περιόδου, αφού με τις δηλώσεις του για τις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών προκάλεσε σάλο.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν.Δεδομένου πως όταν ο Γιώργος Κατρούγκαλος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά είχαν επικυρωθεί από τον Άρειο Πάγο και άρα δεν μπορούσε να μην είναι υποψήφιος.

Κάπως έτσι, ο πρώην υπουργός όχι μόνο ήταν στα ψηφοδέλτια αλλά πήρε και μερικές χιλιάδες  ψήφους.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος ήταν υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Εκεί, με την ενσωμάτωση σε ό,τι αφορά στους σταυρούς να έχει φτάσει στο 93,76%, ο πρώην υπουργός λαμβάνει 3.155 ψήφους.

Ο σάλος με τον Γιώργο Κατρούγκαλο έγινε μερικά 24ωρα πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, όταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τον οποίο ήταν καλεσμένοι στο Blue Sky, είπε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδιζε τις εκλογές θα έπρεπε να επαναφέρει το μέτρο των ασφαλιστικών κρατήσεων 20% στους ελεύθερους επαγγελματίες, σε σύνδεση με το εισόδημά τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ρώτησε τον Γιώργο Κατρούγκαλο αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει τον νόμο Κατρούγκαλου, ο ίδιος απάντησε «ναι» και εξήγησε πως «είναι απόλυτα λογικό να συνδέεται με το εισόδημα η ασφαλιστική υποχρέωση και όχι με ένα αυθαίρετο ποσό της επιλογής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.