Κ.Βελόπουλος: «Η απόδειξη του ποιος ηττήθηκε είναι οι εταιρείες των δημοσκοπήσεων»

«Από 10 βουλευτές ανεβήκαμε στους 16», δήλωσε

Κ.Βελόπουλος: «Η απόδειξη του ποιος ηττήθηκε είναι οι εταιρείες των δημοσκοπήσεων»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας για τα αποτελέσματα των εκλογών δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «ευχαριστούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που τίμησαν την Ελληνική Λύση. Περάσαμε από τυφώνα και φωτιά και θα συνεχίσουμε να τιμάμε την ψήφο του ελληνικού λαού. Από 10 βουλευτές ανεβήκαμε στους 16».

«Μείναμε όρθιοι και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Εμείς δεν προδώσαμε κανέναν. Είμαστε το μοναδικό ελληνικό πατριωτικό κόμμα», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος για τα αποτελέσματα των εκλογών.

«Το αποδείξαμε και θα συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε καθημερινά», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και κατέληξε πως «η απόδειξη του ποιος ηττήθηκε είναι οι εταιρείες των δημοσκοπήσεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κ.Βελόπουλος έχει δίκιο σε αυτό που είπε, καθώς καμία δημοσκόπηση δεν έδειχνε ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει με τέτοια τεράστια διαφορά, καθώς έδειχναν ότι η νίκη της «γαλάζιας» παράταξης θα ήταν με περίπου 6-7%. Εν τέλει η ΝΔ κέρδισε με περίπου 20 μονάδες διαφορά τον ΣΥΡΙΖΑ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.