ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Καρφιά» Α.Γεωργιάδη: «Ο Πολάκης είναι εμπόδιο για όποιον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ανέβει»

«Είμαι βέβαιος πως όταν ο Κασσελάκης πηγαίνει με τον Τάιλερ στα Χάμπτονς σκέφτεται τα αγροτικά μπλόκα» σχολίασε ο υπουργός

«Καρφιά» Α.Γεωργιάδη: «Ο Πολάκης είναι εμπόδιο για όποιον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ανέβει»

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σήμερα για τα απογευματινά χειρουργεία, τον Παύλο Πολάκη αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη στα μπλόκα των αγροτών.

Τα απογευματινά χειρουργεία δεν θα στηθούν σε όλες τις κλινικές της χώρας, ξεκαθάρισε ο υπουργός Υγείας στην τηλεόραση του Action24.

Όπως είπε, αυτήν την εβδομάδα θα παρθεί η απόφαση, ενώ στόχος είναι από 1η Μαρτίου να τεθούν σε εφαρμογή. Ο υπουργός τόνισε ότι για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στα απογευματινά χειρουργεία, θα μπαίνουν σε μία πιο σύντομη λίστα το πρωί, αφού αρκετοί ασθενείς θα μεταφερθούν από το πρωί στο απόγευμα.

Για την εικόνα του Στέφανου Κασσελάκη πάνω σε τρακτέρ στα μπλόκα των αγροτών τις προηγούμενες μέρες, ο υπουργός ανάφερε ότι ήταν «μία πολύ ωραία εικόνα», σχολιάζοντας ότι ήταν πολύ καλοντυμένος και καλοστημένος, όπως πάντα.

«Έτοιμος για να πάει για αγροτική παραγωγή», είπε χαριτολογώντας και τόνισε ότι: «Είμαι βέβαιος πως όταν πηγαίνει διακοπές με τον Τάιλερ στα Χάμπτονς, το πρώτο που σκέφτεται είναι τα αγροτικά μπλόκα».

«Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει ο κ.Κασσελάκης γιατί οι αγρότες είναι στους δρόμους», είπε σε άλλο σημείο.

Τέλος για τον Παύλο Πολάκη ανέφερε ότι κάνει ζημιά στον Κασσελάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι εμπόδιο ο Πολάκης για όποιον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ανέβει», είπε, ενώ εκτίμησε ότι ο Σ.Κασσελάκης θα τον διέγραφε πιο εύκολα από τον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι «πιο ψυχρό αίμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.