ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Κάθε μέρα κηδεύω κορίτσια που είχα βαφτίσει» λέει ιερέας για το έγκλημα στα Τέμπη

«Τη Δευτέρα θάψαμε την Αφροδίτη, την Τετάρτη τον Βασίλη, μετά τη Θωμαή και την Φραντζέσκα»

«Κάθε μέρα κηδεύω κορίτσια που είχα βαφτίσει» λέει ιερέας για το έγκλημα στα Τέμπη

Ο ιερέας Νέστωρ Σαραντίδης μέσα σε μία εβδομάδα πραγματοποίησε τις κηδείες τεσσάρων νέων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο έγκλημα των Τεμπών.

Μάλιστα όπως λέει ο ιερέας είχε την τύχη να είναι εκείνος που τα είχε βαφτίσει και τώρα βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να τελέσει τις νεκρώσιμες ακολουθίες τους.

«Αυτό το τραγικό δυστύχημα μας σόκαρε όλους. Θρηνούμε εδώ στη Θεσσαλονίκη. Κάθε μέρα αυτή τη βδομάδα κάνω κηδείες από κορίτσια που είχα βαπτίσει. Αυτό που ζήσαμε ήταν τραγικό. Τη Δευτέρα θάψαμε την Αφροδίτη, την Τετάρτη τον Βασίλη, μετά τη Θωμαή και την Φραντζέσκα. Και περιμένουμε άλλη μία αυτές τις ημέρες», τόνισε μιλώντας στο Mega.

«Ό, τι και να πούμε εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε το πένθος των γονέων. Αυτό που θαύμασα όμως, ήταν η αξιοπρέπεια των γονιών. Εδώ στεναχωριέμαι εγώ που τα βάφτισα και τα κηδεύω, πόσο μάλλον οι γονείς…», πρόσθεσε συγκινημένος ο Νέστωρ Σαραντίδης.

«Πρέπει η Πολιτεία να φροντίσει να μην έχουμε ποτέ ξανά τέτοια δυστυχήματα. Πρέπει να προσέξουμε εμείς οι κληρικοί πως λέμε και τι. Δεν μπορούμε να πούμε σε έναν γονέα πως το παιδί του το κάλεσε ο Θεός και είναι στον παράδεισο. Πονάει εκείνη την ώρα και δεν τον παρηγορούμε», συμπλήρωσε ο ιερέας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.