ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΣΟΚ στις ΗΠΑ: Πέθανε από καρδιακή προσβολή ο Ζακ Έστριν του «Prison Break» και του «Lost in Space»

Ο γνωστός παραγωγός και σεναριογράφος έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα που έκανε τζοκινγκ

ΣΟΚ στις ΗΠΑ: Πέθανε από καρδιακή προσβολή ο Ζακ Έστριν του «Prison Break» και του «Lost in Space»

Σε ηλικία μόλις 51 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ζακ Έστριν γνωστός  συγγραφέας και παραγωγός, του «Prison Break» του Fox και την πρόσφατη αναβίωση του «Lost in Space» του Netflix  πέθανε στην Ερμόζα Μπιτς της Καλιφόρνια.

Ο ίδιος έκανε τζόκινγκ στην παραλία και έπαθε καρδιακή προσβολή ενώ δεν υπέφερε από καμία γνωστή ασθένεια.

Η οικογένεια του δήλωσε: «Ήταν τα πάντα για εμάς. Ο καλύτερος σύζυγος, πατέρας, γιος και φίλος. Αγαπούσε να κάνει τους πάντες χαρούμενους. Αγαπούσε να να είναι σεναριογράφος/παραγωγός και να είναι μέρος της δημιουργίας σειρών που άρεσαν στον κόσμο. Αλλά πάνω από όλα, αγαπούσε την οικογένεια και τους φίλους του. Ευχαριστούμε που ήσασταν μέρος της ζωής του και της δικής μας» ανέφερε η οικογένειά του.

Ξεκίνησε την καριέρα του γράφοντας σενάρια και όντας παραγωγός στα «Charmed» (2000), «Dawson’s Creek» (2000) και «Tru Calling» (2003-05), ενώ έγινε συμπαραγωγός για το άκρως πετυχημένο «Prison Break» (2006-09). Συνέχισε στην ίδια θέση για το «No Ordinary Family» , ενώ ήταν εκτελεστικός παραγωγός για τα «The Good Guys», «The River», «Zero Hour» και «The Whispers». Είχε αναλάβει την παραγωγή του «Stranger than Fiction» και εκτελούσε χρέη showrunner για το «Lost in Space» (2018-21).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν χτυπούσε το τηλέφωνό σου και έβλεπες ότι σε παίρνει ο Zακ, χαμογελούσες. Ήταν μοναδικός στο είδος του» αναφέρουν συνεργάτες του.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.