Viral ο… ξυπόλυτος άνδρας: Όλοι σχολιάζουν τα βρόμικα πόδια του αλλά ο ίδιος «στοχεύει» στα λεφτά!

Πιστεύει ότι έτσι θα γίνει εκατομμυριούχος

Viral ο… ξυπόλυτος άνδρας: Όλοι σχολιάζουν τα βρόμικα πόδια του αλλά ο ίδιος «στοχεύει» στα λεφτά!

Viral στο διαδίκτυο έχει γίνει ένας άνδρας στη Βρετανία, ο οποίος περπατάει καθημερινά ξυπόλυτος, θεωρώντας ότι έτσι θα γίνει… εκατομμυριούχος!  

Ο George Woodville διατηρεί λογαριασμό στο TikTok με το όνομα «georgewoodville, The Barefoot Guy» με περισσότερους από 300.000 ακολούθους, ενώ τα βίντεο που έχει αναρτήσει ξεπερνούν τις 50 εκατομμύρια προβολές.

Όπως αναφέρει ο ίδιος «πριν από περίπου ένα χρόνο πέταξα όλα τα παπούτσια μου επειδή είχα ένα επεισόδιο ψυχικής υγείας. Και χρειαζόμουν κάτι για να με κάνει να νιώσω συνδεδεμένος με τον εαυτό μου. Και έτσι προσπάθησα να περπατάω ξυπόλητος. Και μου είπα ότι “αυτό ακριβώς χρειάζομαι”».

Έτσι, ξεκίνησε να περπατάει παντού ξυπόλητος και να αδιαφορεί για τα βλέμματα του κόσμου και για τις παρατηρήσεις για τις βρώμικες πατούσες του.

Μάλιστα, δημιούργησε λογαριασμό στο OnlyFans, με στόχο να κερδίζει χρήματα ώστε να πληρώνει τους λογαριασμούς του.

«Είναι πολύ εκπληκτικό να πιστεύω ότι τα πόδια μου θα μπορούσαν να είναι αυτά που πληρώνουν τους λογαριασμούς μου», σχολιάζει ο ίδιος και προσθέτει πως «ελπίζω ότι μπορώ να γίνω εκατομμυριούχος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένιωσα απελευθερωμένος όταν έβγαλα για πρώτη φορά τα παπούτσια μου. Δε θα σκεφτόμουν ποτέ να τα φορέσω ξανά. Θα είμαι ξυπόλυτος μέχρι τη μέρα που θα πεθάνω», αναφέρει ακόμη για την απόφαση που έλαβε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.