ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Πιτσιρικάς μόλις 6 χρόνων οδηγεί τζιπ της Mercedes – Τιμωρήθηκαν οι ανεύθυνοι γονείς

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας πιτσιρικάς ο οποίος κάθεται στο τιμόνι μιας μαύρης, πολυτελούς Mercedes Benz G Class, με το κλιπ να ανεβαίνει στα social media και να προκαλεί έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, οι αρχές μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού τιμώρησαν τους ανεύθυνους γονείς του 6χρονου αγοριού με πρόστιμο που ανέρχεται στα 310 ευρώ.

«Ακόμη κι αν θεωρούν ότι το αγόρι οδηγεί σε μια προστατευμένη ζώνη, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον πιθανό κίνδυνο που ελλοχεύει γι’ αυτόν», σχολίασε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Νουρλάν Αλμασμπέκοφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο πατέρας του θα όφειλε να το γνωρίζει αυτό», συνέχισε ο Αλμασμπέκοφ. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Αλμάτι στο Καζακστάν, ο πατέρας του 6χρονου παραδέχτηκε το λάθος του κι ορκίστηκε να μην επαναλάβει κάτι ανάλογο στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.