ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Κροκόδειλοι την «πέφτουν» σε αντιλόπη – Η συνέχεια… ανατρεπτική

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το παραπάνω βίντεο το οποίο απεικονίζει τη στιγμή όπου ο Ουίλ Μπένσον αντικρίζει μία αντιλόπη να δίνει μάχη για την ζωή της, την στιγμή που προσπαθεί να περάσει μία λίμνη, όπου μέσα ήταν πολλοί κροκόδειλοι.

​Μάλιστα, δύο από αυτούς κατάφεραν να την… αρπάξουν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες, στο εθνικό πάρκο του South Luangwa στην Ζάμπια.

Όπως θα δείτε, στην αρχή, ένας κροκόδειλος έχει καταφέρει να αρπάξει στα σαγόνια του την αντιλόπη και λίγο αργότερα έρχεται για… βοήθεια ένας ακόμα κροκόδειλος, ο οποίος δεν αφήνει το τετράποδο ζώο να φύγει από την λίμνη. Από την πλευρά της η αντιλόπη έκανε κάποιες προσπάθειες για να γλυτώσει, χωρίς να έχουν αποτέλεσμα.

Ωστόσο, έπειτα από λίγη ώρα κι ενώ στο… σημείο είχαν σπεύσει κι άλλοι κροκόδειλοι, οι οποίοι ετοιμάζονταν να απολαύσουν το γεύμα, ακολούθησε σύγχυση μεταξύ των μεγάλων ερπετών. Μάλιστα, αυτό φαίνεται πως ήταν η σωτήρια εξέλιξη για την αντιλόπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τετράποδο ζώο αντιλήφθηκε την… ένταση μεταξύ των κροκοδείλων και με συνεχόμενες κινήσεις κατάφερε να ξεφύγει από τα σαγόνια των ερπετών και μπόρεσε να βγει από την λίμνη. Άμεσα, τράπηκε σε φυγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.