ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Μεθυσμένοι στρατιώτες πέφτουν με τανκ πάνω σε φράχτη και τον διαλύουν

Μεθυσμένοι στρατιώτες από τη Ρωσία μπήκαν με ένα τανκ στην περίμετρο ενός αεροδρομίου και γκρέμισαν τον φράχτη.

Έχοντας πατήσει γκάζια κι αναπτύξει ταχύτητα 90 χλμ./ώρα ο 29χρονος δεκανέας Αλεξάντερ Ζερεμπτσόφ οδήγησε το θωρακισμένο BMP-3 σ’ έναν πολυσύχναστο δρόμο της πόλης Γκουμράκ στη νοτιοδυτική Ρωσία. Αφού απέφυγε στο τσακ ένα σπίτι και διέλυσε μια στοίβα ξύλα, έκανε μια απότομη στροφή προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Βόλγκογκραντ. Μαζί του στο τανκ ήταν κι ένας στρατιώτης, ο Ντμίτρι Νιροζνέσκοφ, που συνελήφθη μαζί του μετά το συμβάν.

Βίντεο δείχνει το όχημα με το πυροβόλο των 100 χιλιοστών και το αυτόματο κανόνι των 30 χιλιοστών να γκρεμίζει τμήμα του φράκτη του αεροδρομίου. «Σηκώσαμε τα κεφάλια μας κι είδαμε το BMP-3 να πετά κυριολεκτικά στον αέρα», είπε ένας αυτόπτης μάρτυς. Κι ένας άλλος συμπλήρωσε: «Απ’ το θόρυβο νόμισα ότι έπεφτε κάποιο αεροσκάφος απ’ τον ουρανό, αλλά όταν γύρισα το κεφάλι μου είδα ένα τεθωρακισμένο να πετά στο πίσω μέρος της αυλής μου». Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας επιβεβαίωσε το περιστατικό, αλλά δεν σχολίασε δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ ότι οι δύο στρατιώτες ήταν μεθυσμένοι. Ευτυχώς ουδείς τραυματίστηκε, αν και ο δεκανέας εμφανίστηκε αργότερα σε φωτογραφίες μ’ ένα κόψιμο δίπλα στο αριστερό του μάτι…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.