ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο που «ραγίζει καρδιές»: Σκυλίτσα κουβαλάει το νεκρό κουτάβι της – Το χτύπησε αμάξι

Στο παραπάνω βίντεο, θα δείτε τη συγκινητική στιγμή όπου μια μαμά-σκυλίτσα κουβαλάει στο στόμα της το νεκρό κουτάβι της, λίγο μετά το μοιραίο χτύπημα που δέχθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το συγκλονιστικό βίντεο τράβηξε ένας περαστικός, που είδε τη σκύλα και το κουταβάκι της να τριγυρνούν κατά μήκος λεωφόρου στο Μπουλακάν, στις Φιλιππίνες.

Ξαφνικά, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο χτύπησε το σκυλάκι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

«Στεκόμουν έξω από το σπίτι μου όταν άκουσα το σκυλάκι να ουρλιάζει από πόνο. Έψαχναν για φαγητό, όταν το κουτάβι προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο» λέει ο Τζον Μοράγκα που τράβηξε το βίντεο, στο Newsflare.

Ο οδηγός έφυγε από το σημείο χωρίς καν να σταματήσει για να τσεκάρει την κατάσταση του σκυλιού, καθώς δεν ήταν παρά αδεσποτάκια και κανείς δεν πρόκειται να αναφέρει το συμβάν στις αρχές.

Τρελαμένη από το συμβάν η μητέρα, άρπαξε με τα δόντια το νεκρό σκυλάκι της κι άρχισε να τρέχει για να το μεταφέρει σε ένα ασφαλές σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποτε, η σκύλα έφτασε σε μια αλάνα δίπλα σε ένα σχολείο που ήταν και τα άλλα κουτάβια της, αλλά το σκυλάκι της ήταν ήδη νεκρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.