ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μας κοροϊδεύουν: «Η φωτιά καθάρισε το δάσος της Δαδιάς από τα ξερόχορτα – Ήταν καλή τελικά»!

Πρωτοφανείς δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή

Μας κοροϊδεύουν: «Η φωτιά καθάρισε το δάσος της Δαδιάς από τα ξερόχορτα – Ήταν καλή τελικά»!

Δεν υπάρχουν πραγματικά λόγια  να σχολιάσει κάποιος για όσα ακούστηκαν σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη το Εθνικό Πάρκο Δαδιάς.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς είπε περίπου ότι ήταν καλή η φωτιά καθώς «πέρασε» από έκταση 45.000 στρεμμάτων αλλά έκαψε τα μισά από αυτά περίπου 22.000 στρέμματα καθώς τα υπόλοιπα (τα λυπήθηκε μάλλον και τα άφησε) καίγοντας μόνο τα ξερά χόρτα γιατί η φωτιά ήταν… «χαμηλή».

Και ο δημοσιογράφος συμφωνεί λέγοντας»: “Ναι ήταν καλό”!

Πρόκειται προφανώς αναμφίβολα για ένα νέο είδος φωτιάς, η οποία συνιστά παγκόσμια πρωτοτυπία  καθώς  δεν φτάνει ψηλά αλλά περιορίζεται σε πολύ χαμηλό ύψος καίγοντας μόνο τα ξερά χόρτα και αφήνοντας τα δέντρα άθικτα.

Είναι άγνωστο που την βρίσκουμε την συγκεκριμένη φωτιά,  αλλά εάν είναι ελληνικής παραγωγής θα μπορούσαμε να την εξάγουμε  και στο εξωτερικό για να καθαρίζουν τα δάση τους οι ξένοι από τα ξερόχορτα.

Να κλάψει κάποιος ή να γελάσει με αυτά που ακούει είναι το κρίσιμο ερώτημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Marka2_/status/1554880216459247616?s=20&t=z0QTx_nQ0sjRv7WwZIfuRQ\\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.