Με στόχο το 15% στις κάλπες μπαίνει στην εκλογική «μάχη» η παράταξη των «καραμανλικών»

Η επόμενη ημέρα της ομιλίας Κ.Καραμανλή θα είναι «γαλάζια»

Με στόχο το 15% στις κάλπες μπαίνει στην εκλογική «μάχη» η παράταξη των «καραμανλικών»

Η επόμενη ημέρα της συγκλονιστικής ομιλίας του Κ.Καραμανλή εχθές  στο Μέγαρο Μουσικής βρίσκει την ομάδα των πρώην στελεχών της κυβέρνησής του (Ν.Νικολόπουλος – στην κεντρική φωτό με τον Αχ.Καραμανλή στην χθεσινή εκδήλωση, Π.Παναγιωτόπουλος, Σ.Τσιτουρίδης κ.α), και κομματικών στελεχών (Ν.Καραχάλιος, κ.α), έτοιμους να προχωρήσουν στη δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος θα εκφράζει τις θέσεις του ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Μιλτιάδη Έβερτ αλλά και του Κώστα Καραμανλή.

Μαζί τους φαίνεται ότι θα συμπήξουν σε μια ευρύτερη «γαλάζια» πολιτική πλατφόρμα στελέχη των κυβερνήσεων Α.Σαμαρά, όπως ο Α.Ντινόπουλος, κλπ.

Η πολιτική προεργασία σε όλη την Ελλάδα έχει ολοκληρωθεί με τον καταρτισμό δυνητικών ψηφοδελτίων, καθώς η κεντρική εκλογική επιτροπή επεξεργάζεται τους πλέον κατάλληλους υποψήφιους βουλευτές για το σχήμα.

Να σημειώσουμε ότι όπως έχει ανακοινώσει, το 70% των στελεχών θα είναι ηλικίας 25 έως 40 ετών προκειμένου να βγει στην επιφάνεια η νέα γενιά των στελεχών του κόμματος.

Οι «Γαλάζιοι» θα ολοκληρώσουν εντός των επόμενων ημερών την ανάδειξη του επικεφαλής της όλης προσπάθειας, με απώτερη φιλοδοξία την απόσπαση ενός ποσοστού όχι απλώς για να εισέλθουν στην Βουλή αλλά για να αναδειχθούν μέχρι και τρίτο κόμμα από την στιγμή που αποσπάσουν την μεγάλη πλειοψηφία του 15% των ψηφοφόρων της ΝΔ το 2019, που την έχουν εγκαταλείψει απ΄ότι φαίνεται οριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα η κεντρική ιδρυτική επιτροπή της νέας πολιτική κίνησης συνεδριάζει σε ξενοδοχείο της Αθήνας προκειμένου να εγκριθούν, ονομασία, σήμα και κεντρικές πολιτικές γραμμές. 

Συμφωνείτε με την απόσυρση των τεθωρακισμένων ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1 από τα νησιά του Αιγαίου και την εκχώρησή τους στην Ουκρανία;

  • Ναι (8%, 2.122 Votes)
  • Ίσως ναι (2%, 458 Votes)
  • Όχι (88%, 24.134 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 302 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 270 Votes)

Σύνολο ψήφων: 27.286

Loading ... Loading ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.