ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ναύπλιο: 50χρονος αγρότης πήγε… με άλογα και γαϊδούρια να ψηφίσει (φώτο-βίντεο)

Ήθελε να διαμαρτυρηθεί για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα

Ναύπλιο: 50χρονος αγρότης πήγε… με άλογα και γαϊδούρια να ψηφίσει (φώτο-βίντεο)

Ένας 50χρονος αγρότης, προσήλθε στο εκλογικό τμήμα του Ειδικού Γυμνάσιου Αργολίδας, στο Ναύπλιο πάνω σε ένα άλογο και με τη συνοδεία ενός μικρού γαϊδουριού, προκειμένου να ψηφίσει στις εκλογές.

Ειδικότερα, ο Αριστείδης Τσιρίκος διάλεξε αυτό τον τρόπο όπως ανέφερε, για να διαμαρτυρηθεί κατά κάποιον τρόπο, για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Τον κ. Τσιρίκο συνόδευαν με άλογα ακόμα δύο Γερμανίδες φίλες του, που βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές και διάλεξαν να του συμπαρασταθούν σε αυτή την ιδιότυπη διαμαρτυρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.