ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ρώτησαν τον Α.Γεωργιάδη πόσα χρωστά η ΝΔ – Ξανά «αποκάλυψε» διαφορετικούς αριθμούς (βίντεο)

10 εκατομμύρια πάνω, 20 εκατομμύρια κάτω...

Ρώτησαν τον Α.Γεωργιάδη πόσα χρωστά η ΝΔ – Ξανά «αποκάλυψε» διαφορετικούς αριθμούς (βίντεο)

Μια από τις συζητήσεις που γίνεται τα τελευταία χρόνια είναι τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας, για τα οποία ερωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και ο υπουργός Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ο υπουργός λοιπόν για ακόμη μια φορά «αποκάλυψε» ένα νέο νούμερο, καθώς ισχυρίστηκε ότι η ΝΔ είχε πάρει δάνειο ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο ο ίδιος στο παρελθόν είχε μιλήσει για 12ο εκατομμύρια, για 100 εκατομμύρια, αλλά και 200 εκατομμύρια.

Δείτε το βίντεο: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.