ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σάρωσε η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου: Έλαβε 1.281 από τους 2.446 ψήφους που πήρε συνολικά η ΝΙΚΗ στα Ιωάννινα

Το κόμμα από το «πουθενά» που έφτασε μία ανάσα πριν μπει στην Βουλή

Σάρωσε η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου: Έλαβε 1.281 από τους 2.446 ψήφους που πήρε συνολικά η ΝΙΚΗ στα Ιωάννινα

Μεγάλη έκπληξη στην χθεσινή εκλογική διαδικασία αποτέλεσε το κόμμα ΝΙΚΗ.

Ένα κόμμα που εμφανίστηκε από το πουθενά και με γερά» πορτοφόλια από πίσω του, μιας και η ολιγοήμερη καμπάνια του ήταν «δυνατή» και «έπαιξε» παντού.

Με το ποσοστό που κατέκτησε έφτασε μια ανάσα από την είσοδο στη Βουλή, και κανείς δεν αποκλείει ότι θα μπει στον δεύτερο γύρο των εκλογών, όποτε οριστούν.

Μεταξύ των υποψηφίων του νέου κόμματος ήταν και την ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου.

Η υποψήφια βουλευτής διεκδίκησε την ψήφο των πολιτών στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τα τελευταία εκλογικά στοιχεία από το νομό Ιωαννίνων η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου είχε λάβει 1.281 ψήφους, ενώ το κόμμα της, η ΝΙΚΗ είχε λάβει συνολικά 2.446 ψήφους (2,47%).

Ποια είναι η Μαρία Εζνεπίδου

Όπως αναφέρει το βιογραφικό της, η Μαρία Εζνεπίδου γεννήθηκε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, ενώ η καταγωγή της οικογένειάς της είναι από την Καππαδοκία και είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, που διεκδίκησε την ψήφου του κόσμου στις εκλογές, είναι απόφοιτος του Τμήματος Γραφικών Τεχνών και καλλιτεχνών Σπουδών του ΤΕΙ Αθηνών και απόφοιτος της ΠΑΤΕΣ ΣΕΛΕΤΕ, ενώ παρακολούθησε πολλά σεμινάρια εκπαιδευτικού, κοινωνικού και περιβαλλοντικού περιεχομένου, καθώς και πέντε έτη σχολής βυζαντινής μουσικής.

Εργάστηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο, τον Οργανισμό Σχολικών Βιβλίων και ως εκπαιδευτικός σε Τεχνικό Λύκειο και σε ΙΕΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεγάλωσε στην Κόνιτσα, σπούδασε και εργάστηκε στην Αθήνα και ζει εκεί μέχρι σήμερα. Επισκέπτεται πολύ συχνά την Κόνιτσα και την περιοχή Ιωαννίνων. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.