ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σέρρες: «Αν δεν πηγαίναμε μετά θα βαριόμασταν περισσότερο» λέει το ζευγάρι που πήγε να ψηφίσει μόλις παντρεύτηκε

Πήγαν στις κάλπες με νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι

Σέρρες: «Αν δεν πηγαίναμε μετά θα βαριόμασταν περισσότερο» λέει το ζευγάρι που πήγε να ψηφίσει μόλις παντρεύτηκε

Άναυδοι έμειναν οι ψηφοφόροι εκλογικού κέντρου των Σερρών, όταν είδαν ένα νιόπαντρο ζευγάρι να προσέρχεται στις κάλπες, με τη γυναίκα να φορά το νυφικό της και τον άντρα το γαμπριάτικο κοστούμι του.

Μάλιστα, αφότου ψήφισε, το ζευγάρι αποφάσισε να φωτογραφηθεί στην αυλή του εκλογικού κέντρου και στη συνέχεια να μοιράσει μπομπονιέρες στους παριστάμενους, με αποτέλεσμα να γίνει viral.

«Παντρευτήκαμε το Σάββατο, κάναμε το γλέντι και μετά πήγαμε στο χωριό μου να ψηφίσουμε», είπε ο Τάσος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εάν δεν πηγαίναμε τότε, θα βαριόμασταν περισσότερο μετά. Εγώ την Κυριακή γιορτάζω και είπαμε να κεράσουμε και μπομπονιέρες τον κόσμο αφού μου έλεγαν ”να ζήσουμε”. Το γλέντι πήγε μέχρι τις τρεις το πρωί με τους συγγενείς και μετά διασκεδάσαμε και άλλο» ανέφερε η Κωνσταντίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.