ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τα παραλειπόμενα της συγκέντρωσης της Νίκης: (Πολλά) ράσα, «θαύματα» και υποσχέσεις για αλλαγές μέχρι και σε σχολικά βιβλία

Πολλές οι ελληνικές σημαίες στη συγκέντρωση στο ΣΕΦ

Τα παραλειπόμενα της συγκέντρωσης της Νίκης: (Πολλά) ράσα, «θαύματα» και υποσχέσεις για αλλαγές μέχρι και σε σχολικά βιβλία

Η Νίκη είναι ένα κόμμα που εμφανίστηκε από το πουθενά στις εκλογές της 21ης Μαΐου και δείχνει ότι έχει δυναμική να μπει στη Βουλή, ωστόσο οι γραφικές εικόνες στη πρόσφατη συγκέντρωσή της στο ΣΕΦ ήταν πολλές. 

Πολλούς παπάδες διέκρινε κανείς στην εκδήλωση, μιας και ο Νατσιός δεν παρέλειπε να αναφέρεται συχνά στην χριστιανική πίστη ως τη μοναδική που σώζει. Και φυσικά να την ταυτίζει με τον ελληνισμό, με την πατρίδα επαναφέροντας μνήμες άλλων εποχών.

Αναθέματα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, θεωρίες περί απειλών κατά της Ελλάδας και της θρησκείας, μέχρι και υποσχέσεις για αλλαγές στα σχολικά βιβλία γιατί δεν προωθούν την έννοια της οικογένειας, είχαν οι λόγοι που ακούγονταν σε υψηλούς τόνους και υπό τις ιαχές των μελών της Νίκης.

Ο Δ. Νατσιός μάλιστα μας ενημέρωσε ότι βιβλίο του δημοτικού προσβάλλει την… Μεγάλη Παρασκευή γιατί λέει ότι τα παιδάκια στον Επιτάφιο περνούν από κάτω λες και είναι παιχνίδι, κι αυτό είναι αντιθρησκευτικό.

Η ανθρωπογεωγραφία είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον: Ιερωμένοι, δικαστικοί, στρατιωτικοί, φιλόλογοι, νοικοκυρές και αρκετά παιδιά που έμοιαζαν λες και βρίσκονταν σε κατηχητικό.

Αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις βεβαίως ήταν ο υποψήφιος που ανέβηκε στο βήμα κι έβαλε τα κλάματα λέγοντας: «…Γίνονται θαύματα. Αυτό που ζούμε σήμερα, εδώ και τώρα (σ.σ. εδώ ακριβώς, δώστε βάση) είναι ένα θαύμα. Την άλλη Κυριακή θα βιώσουμε άλλο ένα θαύμα».

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με εισηγήσεις επιλεγμένων στελεχών της Νίκης που δίνουν μαζί με όλη τη Νίκη την εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου. Αυτά είναι τα εξής:

O κ. Γεώργιος Αποστολάκης, Επίτιμος Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου και Επικεφαλής του συνδυασμού Επικρατείας της Νίκης.
Ο κ. Δημήτριος Αλεβίζος, Αντιστράτηγος ε.α., Υποψήφιος Επικρατείας.
Η κ. Μαρία Γρατσία, Δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω, Υποψήφια Α’ Αθηνών.
Ο κ. Κοσμάς Καραΐσκος, Δημοσιογράφος με ειδίκευση στα ελληνοτουρκικά, Υποψήφιος Α’ Αθηνών.
Η κ. Ασπασία Κουρουπάκη, Βιολόγος Υγειονομικός – Εκπαιδευτικός, Υποψήφια Β1΄ Αθηνών (Βόρειος Τομέας).
O κ. Φώτης Πάλλας, Φιλόλογος, Υποψήφιος Τρικάλων.

Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Δημήτριος Χιωτακάκος, Δρ Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Υποψήφιος Α΄ Ανατολικής Αττικής.

Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας όλων όσων έγιναν στο ΣΕΦ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.