ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Κοριτσάκι 2,5 ετών κατάπιε υγρό καθαρισμού – Πολλαπλά εγκαύματα σε οισοφάγο και λάρυγγα

Σε νοσοκομείο στην Κρήτη νοσηλεύεται ένα μωρό παιδί που κατάπιε υγρό καθαρισμού

Κρήτη: Κοριτσάκι 2,5 ετών κατάπιε υγρό καθαρισμού – Πολλαπλά εγκαύματα σε οισοφάγο και λάρυγγα

Σε σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ το κοριτσάκι 2,5 ετών που κατάπιε το περιεχόμενο σπρέι καθαρισμού φούρνου πριν από μερικές ημέρες.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, οι εξετάσεις που έγιναν στο παιδί έδειξαν αλλοιώσεις στον οισοφάγο και στον λάρυγγα, εγκαύματα, τα οποία υπέστη το παιδί από την κατάποση του υγρού.

Όπως είπε ο κ. Χαλκιαδάκης, από τους γιατρούς αποφασίστηκε και ακολουθείται συντηρητική αγωγή για την αντιμετώπιση των εγκαυμάτων και η εξέλιξη της υγείας του κοριτσιού παρακολουθείται στενά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι κατάπιε το υγρό καθαρισμού ενώ έπαιζε στον κήπο του σπιτιού του. Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, όπου διασωληνώθηκε και αμέσως μετά στο ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ Παίδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.