ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μοναχοί αποκαλύπτουν τα πάθη τους – Εξομολογήσεις που καθηλώνουν (βίντεο)

Μοναχοί αποκαλύπτουν τα πάθη τους – Εξομολογήσεις που καθηλώνουν (βίντεο)

Μοναχοί μιλούν για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό φακό και αποκαλύπτουν τα πάθη και τις αδυναμίες τους προκαλώντας αίσθηση μέσα από τα κελιά τους.

Απίστευτες αποκαλύψεις on camera από μοναχούς. Μοναχοί μιλούν για πρώτη φορά, στον τηλεοπτικό φακό του ΚΡΗΤΗ TV, και αποκαλύπτουν τα πάθη και τις αδυναμίες τους προκαλώντας αίσθηση μέσα από τα κελιά τους. Το μοναδικό επεισόδιο των «Ηρώων» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο ρίχνει φως στη ζωή των μοναχών που αποφάσισαν να αφήσουν την καθημερινότητά τους και να αφοσιωθούν στο Θεό.

Η ομάδα της εκπομπής «Ήρωες» κατέγραψε πλάνα και εικόνες σε χώρους που δεν είχε διεισδύσει στο παρελθόν συνεργείο τηλεόρασης. «Οι πειρασμοί μας είναι πολλοί» αναφέρει μεταξύ άλλων ο μοναχός Θεοφύλακτος, «αλλά με τη δύναμη του Θεού προσπερνάμε κάθε δυσκολία».

Τα πάθη των ανθρώπων τους ακολουθούν και στη μοναχική ζωή τους, με τους «Ήρωες» να φέρνουν στην επιφάνεια εξομολογήσεις που δύσκολα ακούγονται. Ο Διονύσιος δήλωσε ότι πειρασμοί και πάθη υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Δίχως να κρυφτεί, δίχως να αρνηθεί σκέψεις και επιθυμίες (στο 13:12 το σχετικό απόσπασμα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μοναχοί σήκωσαν το βλέμμα και κοίταξαν τον τηλεοπτικό φακό για να μιλήσουν και να «ανοίξουν» την καρδιά τους. Για το παρελθόν, για το σήμερα και για πώς φαντάζονται τη ζωή τους. Άφησαν πίσω τις οικογένειές τους και ζουν πλέον μόνο με τις αναμνήσεις και με τη δύναμη της πίστης τους. Οι εξομολογήσεις τους συγκλονίζουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.