Με μετόχους της LARISA FACE COVER θα συναντηθεί ο Ιερώνυμος – Θα διαθέσει μάσκες σε πιστούς στην Αθήνα

Με μετόχους της LARISA FACE COVER θα συναντηθεί ο Ιερώνυμος – Θα διαθέσει μάσκες σε πιστούς στην Αθήνα

Όπως γνωστοποιήθηκε, η εταιρία LARISA FACE COVER, θα διαθέσει μάσκες για τους πιστούς 150 ενοριών της Αθήνας.

Για το λόγο αυτό συνάντηση θα έχει αύριο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στην Ι. Aρχιεπισκοπή Αθηνών, με τους μετόχους της εταιρείας LARISA FACE COVER, κ. Αχιλλέα Νταβέλη, Προέδρου του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ», και κ. Γιάννη Τσερέπα, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της LARIPLAST S.A.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο συνιδρυτές της LARISA FACE COVER, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη, στην παραγωγή χειρουργικών μασκών μίας χρήσης με ασφάλεια φίλτρου +98%, θα ανακοινώσουν στον Μακαριώτατο την προσφορά τους για την κάλυψη σε μάσκες των αναγκών των πιστών στις 150 Ενορίες της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.