ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Ποροσένκο μου έδωσε σοκολάτες & καραμέλες για να δώσω Αυτοκεφαλία στην ουκρανική Εκκλησία»

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Ποροσένκο μου έδωσε σοκολάτες & καραμέλες για να δώσω Αυτοκεφαλία στην ουκρανική Εκκλησία»

«Αν και η ρωσική Εκκλησία με κατηγορεί ότι πήρα χρήματα για να κάνω αυτή την Αυτοκεφαλία, στην πραγματικότητα δεν πήρα χρήματα, αλλά πολλές καραμέλες και σοκολάτες από το εργοστάσιο του Ποροσένκο» είπε το μεσημέρι της παραμονής Χριστουγέννων ο Οικουμενικός Πατριάρχης στα παιδιά που πήγαν να του ψάλουν τα κάλαντα.

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Βαρθολομαίος απάντησε, σκωπτικά, στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος προ ημερών είχε αφήσει αιχμές σε βάρος του, αναφορικά με τους λόγους που οδήγησαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην παραχώρηση αυτοκεφαλίας στην ουκρανική Εκκλησία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, «ο πρόεδρος της Ουκρανίας, από τη μεγάλη χαρά του που πήρε η χώρα του το Αυτοκέφαλο, πήγε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο σακούλες με σοκολάτες και καραμέλες από το εργοστάσιό του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.