ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα Σμύρνη: Ιερέας κάλεσε πιστούς να μπουν μέσα σε εκκλησία και να κοινωνήσουν

Νέα Σμύρνη: Ιερέας κάλεσε πιστούς να μπουν μέσα σε εκκλησία και να κοινωνήσουν

Ένας ιερέας στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής, στη Νέα Σμύρνη κάλεσε τους πιστούς να μπουν μέσα στον ιερό χώρο και να κοινωνήσουν χωρίς φόβο, καθώς δεν υπάρχει κορωνοϊός.

Οι πόρτες του ναού της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη, άνοιξαν με τους πιστούς να εισέρχονται μαζικά στο ναό, χωρίς να τηρούνται ούτε οι απαραίτητες αποστάσεις.

Πιστοί και ιερέας παράβλεψαν τα νέα μέτρα, όπως και την ανακοίνωση που υπήρχε στην είσοδο της εκκλησίας που ανέφερε ότι απαγορεύεται η προσέλευση για τους πιστούς.

«Όσοι είστε δεξιά και αριστερά, μπορείτε να έρθετε από το κέντρο, να μπείτε μέσα, να κοινωνήσετε ή να πάρετε αντίδωρο», έλεγε ο ιερέας στους πιστούς καλώντας τους να εισέλθουν στον ναό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίθετα, στην Αργολίδα, δύο ιερείς, πατέρας και γιος, ξεκίνησαν και πάλι, όπως και στο πρώτο lockdown, να τελούν διαδικτυακά τις Ακολουθίες από το στούντιο που δημιούργησαν οι ίδιοι μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Κίο, σεβόμενοι τους νόμους και θέλοντας να παραμείνουν δίπλα στους πιστούς, με γνώμονα πάντα την ασφάλειά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.