ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιερώνυμος για ΝΙΚΗ: «Η εκκλησία αγαπάει τους πάντες και όταν βλέπετε ότι γίνεται διάκριση υπάρχει αρρώστια»

«Τους Έλληνες δεν τους διακρίνουμε, είτε είναι χριστιανοί, είτε είναι μη χριστιανοί, είτε έχουν ιδιορρυθμίες» είπε

Ιερώνυμος για ΝΙΚΗ: «Η εκκλησία αγαπάει τους πάντες και όταν βλέπετε ότι γίνεται διάκριση υπάρχει αρρώστια»

«Καρφί» κατά του κόμματος ΝΙΚΗ έριξε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με αφορμή τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για σχέσεις της εν λόγω παράταξης στις εκλογές με κόλπους της εκκλησίας και μοναστήρια.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μίλησε σήμερα στην κάμερα του Open για το όλο θέμα και όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα με το κόμμα ΝΙΚΗ (με αφορμή τις πληροφορίες για τη φερόμενη σχέση του με εκκλησιαστικούς κύκλους, που το… βοήθησαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου), είπε ότι «η εκκλησία αγαπάει τους πάντες και όταν βλέπετε ότι γίνεται διάκριση, υπάρχει αρρώστια».

Και συνέχισε μιλώντας για… ιδιορρυθμίες: «Τους Έλληνες δεν τους διακρίνουμε, είτε είναι χριστιανοί, είτε είναι μη χριστιανοί, είτε έχουν ιδιορρυθμίες».

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που μίλησε λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, είπε αρχικά: «Να έχετε υπομονή, θα κάνουμε αύριο μια ωραία συνάντηση, θα είναι όλοι οι αρχιερείς, θα ακούσουμε την εισήγηση, θα ακούσουμε όλες τις απόψεις των αρχιερέων και θα βγάλουμε συμπεράσματα. Θα τα πούμε τότε όλα μαζί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.