ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τεράστια ουρά στον Πειραιά για την Αγία Ζώνη – Δεν υπολόγισαν την κακοκαιρία οι πιστοί

Το Piraeus Press βρέθηκε στον Ναό όπου φυλάσσεται η Αγία Ζώνη στον Πειραιά

Τεράστια ουρά στον Πειραιά για την Αγία Ζώνη – Δεν υπολόγισαν την κακοκαιρία οι πιστοί

Αγνοώντας την κακοκαιρία οι πιστοί σπεύδουν από κάθε γωνιά της χώρας προκειμένου να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη της Παναγίας, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά.

Το Piraeus Press βρέθηκε στον Ναό όπου φυλάσσεται η Αγία Ζώνη στον Πειραιά και χρειάζεται υπομονή προκειμένου κάποιος να ασπαστεί το ιστορικό κειμήλιο της Μητέρας του Κυρίου, αφού ο κόσμος έχει σχηματίσει μεγάλη ουρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπολογίζεται ότι καθημερινά προσέρχονται μερικές χιλιάδες πιστών στον Πειραιά, μιας και αυτές οι ουρές διαρκούν από το πρωί έως το βράδυ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.