Πάπας Φραγκίσκος: «Η ανθρωπότητα έχει εισέλθει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»

Τι δήλωσε σε κήρυγμα στο Βατικανό

Πάπας Φραγκίσκος: «Η ανθρωπότητα έχει εισέλθει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»

Ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε ότι η ανθρωπότητα βιώνει το ξέσπασμα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Συμφωνείτε με το περιεχόμενο της ομιλίας του Κ.Καραμανλή κατά της κυβέρνησης για το σκάνδαλο των υποκλοπών;

  • Ναι (79%, 13.139 Votes)
  • Ίσως ναι (6%, 1.007 Votes)
  • Όχι (10%, 1.741 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 114 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (4%, 682 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.683

Loading ... Loading ...

«Αύριο θα θυμάστε την επέτειο από το ξέσπασμα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, που σημάδεψε τόσο οδυνηρά το πολωνικό έθνος. Σήμερα βιώνουμε τον τρίτο. Μακάρι η ανάμνηση των προηγούμενων εμπειριών να σας ωθήσει να καλλιεργήσετε την ειρήνη στον εαυτό σας, στις οικογένειες και στην κοινωνική και διεθνή ζωή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Απρίλιο, ο Φραγκίσκος είπε ότι η ανθρωπότητα οδεύει προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο σαν να είναι «αναπόφευκτος» και έχει προειδοποιήσει συχνά για επικείμενη παγκόσμια σύγκρουση.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.