ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάπας Φραγκίσκος: Έλαβε εξιτήριο ύστερα από τη νοσηλεία του μετά από επέμβαση

Πάπας Φραγκίσκος: Έλαβε εξιτήριο ύστερα από τη νοσηλεία του μετά από επέμβαση

Στο Βατικανό επέστρεψε ο Πάπας Φραγκίσκος ύστερα από την πολυήμερη νοσηλεία του μετά από επέμβαση.

Ο Πάπας Φραγκίσκος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Ρώμης όπου νοσηλευόταν ύστερα από την επέμβαση στο παχύ έντερο στην οποία υποβλήθηκε την 4η Ιουλίου.

Ο 84χρονος Ποντίφικας αναχώρησε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Gemelli με ένα όχημα με φιμέ τζάμια και επέστρεψε στο Βατικανό.

Εισήχθη στο νοσοκομείο ύστερα από την εμφάνιση εκκολπωματίτιδας, μία φλεγμονής στο έντερο.

Αρχικά το Βατικανό σημείωσε πως θα παρέμενε στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα, αλλά τελικώς χρειάστηκε περισσότερος καιρός.

Τη Δευτέρα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού ερωτήθηκε για το πότε θα πάρει εξιτήριο και είπε «σε λίγες μέρες».

Κατά τη νοσηλεία του, ο Πάπας Φραγκίσκος είχε ανεβάσει πυρετό, ωστόσο οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν τίποτα ανησυχητικό και αποφασίστηκε τελικώς να βγει από το νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.